sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Matkalla


Vihreästi junalla!

Aika ajoin osa Lieksan lukiosta jalkautuu hieman kauemmaskin kouluttautumaan. Tällä kertaa vuorossa allekirjoittanut englannin lehtori, joka matkaa parhaillaan Intercityssä kohti Helsinkiä ja huomenna alkavia Virtuaaliopetuksen päiviä Messukeskuksessa.

Tällä hetkellä eniten jännitystä aiheuttaa ulkona isotteleva lumimyräkkä, joka on jo aiheuttanut myöhästymisiä tämän junan aikatauluun, emmekä ole vielä Kiteetä kauempana. Toivoa sopii, ettei myräkkä ylly Einon kaltaiseksi hurjimukseksi ja viivästytä tai jopa katkaise junan etenemistä kokonaan. Pelivaraa ajassa toki on, koska olin kaukaa viisas ja lähdin reissuun päivää ennakkoon. Jos nyt ei ihan jalkapatikaksi mene, niin kaiken järjen mukaan konferenssisiiven ovi Messukeskuksella aukeaa huomenna klo 8.45 ja pääsen ihastelemaan ja ihmettelemään viimeisimpiä opetusteknologiavillityksiä ja imemään uusia ideoita itseeni.

Istun, kiitos fiksun lippujen varaajan, elämäni ensimmäistä kertaa junan työskentelyhytissä - en edes tiennyt, että moisia on. Harmistusta on jo kuitenkin ehtinyt aiheuttaa särki mennyt tuoli, joka pakottaa istumaan selkä liian suorassa, sekä ilmeisen hidas junan wifi-yhteys, joka pitää hetken liian kauan jännityksessä ennen uuden nettisivun lataamista. Jottei nyt aivan valitusvirreksi menisi, niin kehuttakoon työskentelyhytin rauhaa ja hiljaisuutta!

Lupaan kirjoitella blogiin kuulumisia koulutuksesta ja maistiaisia opetuksen uusista tuulista aina kun vain suinkin ehdin, ja jos huonot nettiyhteydet eivät sabotoi yrityksiäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti